A pincében nekünk is van egy saját trezorunk.

 

Alapötletét az adta, hogy mivel viszonylag kis borászat vagyunk a nagy borászati vállalatokhoz képest, ezért borainkhoz készletünk erejéig lehetett csak hozzájutni. Előfordult már, hogy hamar kifogytunk az adott fajtából egy-egy váratlanul érkező, nagyobb mennyiségű megrendelés esetén, így mi is félre szoktunk tenni néhány palackkal azért, hogy megfelelő alkalmakkor ne hiányozzon kedvencünk a vacsoraasztalról.

Az utóbbi években vendégeinktől több tárolásra vonatkozó kérés is érkezett hozzánk, ezért névre szólóan, egyedi trezorokat építettünk, ahol a saját közegükben, folyamatosan ellenőrzött hőmérsékleten, megfelelően tárolva helyezzük el a kiválasztott tételeket.

Van egy régi mondás, miszerint a bort nem kell hazavinni, hanem a borért "érette kell menni". Vagyis ott esik a legjobban inni, ahol született.

Egy mai modern, funkcionális lakásban ritkán van borospince vagy tárolásra alkalmas hely, és ez gyakran a bor minőségének rovására is mehet. Ezért javasoljuk azt, hogy egy családi kirándulással egybekötve évente többször látogassanak el hozzánk, nyissuk ki a trezort és kellemesen kortyoljuk a borokat a csodálatos panorámájú Szent György-hegyen.

 

A trezorokat magánszemélyként és cégként is lehet bérelni. Amennyiben ez utóbbit veszik igénybe, a borkóstoló csapatépítésre is alkalmas lehet.

Kis trezorjaink éves díja 250 ezer Ft*,

melyből a borok értéke 200 ezer Ft*,

a nagyobb trezor éves díja 500 ezer Ft*,

melyből 400 ezer Ft* értékben állnak a borok kedvelőik rendelkezésre minden évszakban.

* (az árak nettó árak)